fbpx

O BOWLING BAR-u

Bowling je zbog svoje dinamike i jednostavnosti jedan od najpopularnijih oblika zabave i rekreacije. Danas u svijetu više od 150 milijuna ljudi svakodnevno igra bowling pa je upravo iz tog razloga, za sve ljubitelje ovog sporta 01.02.2018. otvoren Bowling Bar.

Kod nas u bowlingu možete uživati sami ili s ekipom. Na svakoj stazi može kuglati maksimalno 6 osoba. Sve staze opremljene su ogradicama koje se po potrebi automatski dižu kada na njima igra dijete ili početnik. Kugle su različitih težina, prilagođene svim uzrastima.

Na stazi je obavezno nošenje posebnih cipela za bowling, koje se u centru iznajmljuju, te nakon svake upotrebe dezinficiraju u posebnom uređaju za dezinfekciju. Staze su opremljene LCD ekranima za praćenje rezultata, koje po želji isprintane možete sačuvati za uspomenu.

8-brunswick-staza
grafit-hulk-Kruno-Thorn

Zidovi Bowling Bara ukrašeni su grafitima našeg poznatog grafitera Krune Thorna, što cijeli prostor čini još interesantnijim i zanimljivijim. Posebno smo ponosni na našeg Hulka koji je postao i zaštitni znak Bowling Bara.

Svojim sadržajem, programima i pogodnostima koje nudi, Bowling Bar postao je novo mjesto druženja i izlazaka svih generacija.

Hvala vam što ste prepoznali naš trud i entuzijazam.

Bowling Bar je otvoren svaki dan od 09 – 24 h, a petkom i subotom disco night program traje do 02 sata iza ponoći.

PRATITE NAS

instagram-icon

PRATITE NAS

instagram-icon

Počnite pisati i pritisnite Enter za pretragu